WAITANKUNG CSIKUNG TANFOLYAM

Grandmaster Zhang Zhi Tong-

Waidangong – – csikungja

2021. szeptember 7- november 9-ig

Kedd: 17.00 -18.30

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 3.

Mi a Waitankung?

A Waitankung csikung egy meditatív, békés, taoista kungfu, amely rezegtetéssel szerzi az energiát.

Kiemelt akupunktúrás pontok masszírozásával feltölti a belső szerveket, fokozza azok energetikai állapotát, jelentősen segítve a szervezet védekező erejét.

Nevezik a száz nap Kungfujának, mert ha valaki elég türelmesen gyakorolja, mintegy 100 napig, az energiáját növeli és segíti az öngyógyító erőit.

Mire jó?

✓ Kiváló gyakorlat betegségek megelőzésére, az egészség javítására

Krónikus betegségek, mint magas vérnyomás, cukorbetegség, szívbetegség, ízületi problémák, emésztési zavarok, hát-, váll-, nyaki fájdalom, álmatlanság kiegészítő terápiájára

 Dinamikus meditációs gyakorlat  pihenésre, a stressz csökkentésére, a fizikai állapot erősítésére, az állóképesség javítására

 

"Sok évvel ezelőtt találkoztam először a Waitankung gyakorlatával Koller Judit velemi életmódtáborában. Reggelenként átgyalogoltunk az erdőn, hogy aztán egy tisztáson körbeálljunk és belemerüljünk a gyakorlásba. A végére feltöltődtem energiával, könnyűnek éreztem a végtagjaimat, tisztának a gondolataimat. Azóta is kisebb-nagyobb kihagyásokkal végzem mind a mai napig. Ritkán vagyok beteg, amikor a kollégáim pulóverben dolgoznak, szinte melegem van egy pólóban.:) Fenntartó és fiatalító:) hatása mellett segít lecsendesíteni a gondolataimat és ebben a békés, elengedett koncentrációban megérezni, hogyan is kapcsolódom a természetben mindenütt jelen lévő rezgésekhez. Ez minden alkalommal egy csodálatos, felszabadító ajándék."

Baráti Eszter

Oktató: Koller Judit

tanár, életmód-tanácsadó- és terapeuta, alternatív mozgás- és masszázs terapeuta

A “Természetgyógyászati alapismeretek” c. jegyzet társszerkesztője. Az Országos Vizsgáztatói Testület tagja Főbb területei:

jóga, luna jóga, pranayama(légző) gyakorlatok, waitankung csikung,

tradícionális thai masszázs, életmódtanácsadás-és terápia,

NES-terápia,

életmód-és tisztító tábor vezetése

Részvételi díj

17.500 Ft/5 alkalom 

Jelentkezés: judit.koller@gmail.com

Koller Judit: 0620 9584248

Helyszín: 

1011 Budapest Fő utca 37/c 5. em.1. kcsengő 31.