Alternatív mozgás-és masszázsterapeuta tábor

 

Mit jelent az AMM tábor?

 

Terapeuta képzésünknek egyedülálló módon része a gyakorlati képzést nyújtó tábor, amely kiegészíti az alternatív mozgás-és masszázsterápiás tanfolyam anyagát és lehetőséget ad a szakmai gyakorlat elvégzésére.

Az AMM táborban, az alternatív mozgás-és masszázs témakörben alkalmazható eljárások bemutatásával, gyakorlásával és az elméleti alapok szemléletes elmagyarázásával foglalkozunk. 

A tábori formában a szakmai elméleti- gyakorlati tudás megszerzésén, elmélyítésén túl lehetőség van a sajátélmény megszerzésére, amelynek birtokában hitelesebben tudjuk képviselni terápiás módszereinket.A táborban szerzett ismeretek és tapasztalatok nagyban segítik az AMM szakmai vizsgára való felkészülést.

 

 

Városlőd, Veszprém megyében.A 8-as fűútés a 83-as Pápa-Győr műút elágazásától, egy észak–dél irányú völgyben hosszan elnyúlva fekszik.

A Bakony egyik legmegkapóbb természeti szépségekkel megáldott települése.

Programajánló

7:00 Csendkúra, teázás

         7:30 Waitankung csikung, (energia torna), meditáció

9:00 Reggeli szünet

10:30 Jóga: ászanák, pranayamák, jóga nidra

13:00 Ebéd-és szabadidő

16:00-19:00 Csoportfoglalkozás*

18:00 Vacsora

19:00 Esti program: thai masszázs 

21.00 Meditáció

 

Edd meg amit megfőztél

Ugyancsak fontos összetevője a tábornak az étkezés. Fontos, hogy az egészséges táplálkozás valamely nézőpontból megragadható és kipróbálható legyen. Különleges lehetőség, hogy az “edd meg amit megfőztél” programunkban  részt vehetsz a napi menü elkészítésében is.

Szakmai program

Egy jól képzett ÉTT/AMM terapeutának egy keleti mozgás-és masszázs-légzőgyakorlatok, meditációs -, relaxációs technikák ismerete, tudása, alkalmazása munkája során elengedhetetlen. 

A program összeállítása hozzájárul, hogy a hallgatók alapos, élményszerű ismereteket kapjanak,az alternatív mozgás-és masszázs terápiában használatos módszerekbe és szakmai segítséget kapjanak.

A résztvevőkkel felkészülünk az elméleti-gyakorlati vizsgaanyagra, gyakorlatokat végzünk az anamnézis felvételére és az anamnézis alapján a terápiás terv készítésére.

Szeretnénk a tradícionális tudást átmenteni a jelenkor terapeutáinak, hogy a mai ismereteiket kibővítve hatékonyabb/eredményesebb munkát tudjanak végezni, terápiás munkájuk során. 

A részletes programot külön elküldjük a jelentkezőknek!

 

 

Koller Judit táborvezető

Koller Judit táborvezető

tanár, tanár, életmód-tanácsadó- és terapeuta, alternatív mozgás- és masszázs terapeuta.

A “Természetgyógyászati alapismeretek” c. jegyzet társszerkesztője. Az Országos Vizsgáztatói Testület tagja Főbb területei:

jóga, luna jóga, pranayama(légző)gyakorlatok, waitankung csikung,

tradícionális thai masszázs, életmódtanácsadás-és terápia,

NES-terápia,

életmód-és tisztító tábor vezetése

 

 

Balika Tímea szervező, asszisztens

Balika Tímea szervező, asszisztens

alternatív mozgás-és masszázsterapeuta, életmódtanácsadó-és terapeuta, egészségtantanár

Főbb területei:

tradícionális thai masszázs, thai talpmasszázs,

egészségfejlesztés