NES-terápia

 

Mi a Nes-terápia?

Mindenkinek van testmezője. A testmező több, mint meridiánok és akupunktúra-pontok összessége, csakrák rendszere vagy egy többrétegű aura. A testmező kvantummezők hálózata. A NES (Nutri-Energetic-Systems) terápia az emberi bio-tér (az energia és információs mezők összessége) kutatásainak eredményeként jött létre. Tudományos modelljében a test egy fizikai, kémiai, érzelmi, mentális, energetikai és emlékezeti mező kombinációja, melyben a hat aspektus egyaránt fontos és kölcsönhatásban áll egymással. A hat mezőt a “human body field” (HBF), emberi testmező foglalja magába és irányítja. Forradalmi kutatások feltárták a “human body field” HBF szerkezetét és működését, így lehetőség nyílt egy úttörő technológia kifejlesztésére, mely képes elemezni ezt az összetett, bonyolult működésű teret. A teljes egészséget egy gyors, noninvazív felmérésen keresztül közelíti meg. Ez a biológia és fizika integrációja a bioenergetikai gyógyítást kimozdította a szubjektivitásból. Először egyesíti a biológiát és a fizikát kvantum elektrodinamikai alapon a gyógyászatban.

A NES-terápia során, egy scannelés történik. Néhány másodperc alatt 145 teszt fut le, melynek eredményeiről könnyen érthető, tömör jelentést kapunk az alábbi tartalommal.

  • A fő szervrendszerek állapota

  • Az információ áramlás blokkjai

  • Anyagcsere folyamatok

  • Táplálkozás Érzékenység a környezeti toxinokra, ártalmakra

  • Érzelmek, Izom és csontrendszer

A NES gép feltárja, hogy hol van zavar a testmezőben és milyen korrekciókra van szüksége. Az  ún. Info cseppek szedésével – ezek kvantum információval kódolt terápiás cseppek – helyreállítható a testmező, és ez által aktiválódik a test öngyógyító képessége. A NES-terápiás infocseppek a térdinamika legfrissebb fejlesztéseinek révén készülnek olyan módon, hogy szerves kolloid ásványokba helyezik el a holografikus információt, mely az ideális HBF tulajdonságokat tartalmazza. Ahogy az információ áramlás helyreáll, az egyén öngyógyító képessége újra aktív lesz.

 

A láthatatlan okok

A számítógépre kapcsolt különleges érzékelő  “látja” többek között a testben lévő vegyi elemeket és vegyületeket, a sejtrendszer állapotát, az energiaszintet. Megmutatja, hogy milyen az információáramlás a sejtek felé, a különböző táplálékokkal kapcsolatos érzékenységet, vagy olyan információkat nyújt, melyekből nemcsak a meglévő gondokra lehet következtetni, hanem arra is, hogy milyen betegségek kockázata áll fenn.

A diagnosztizáláson túl, terápiát is biztosít a páciensnek. A hatvankét féle cseppből kettőt-négyet kell használnia a megadott sorrendben és mennyiségben.  A megfelelő cseppek hozzásegítik a szervezetet ahhoz, hogy beindítsa az öngyógyítás folyamatát.

Az alap a szervezet polaritásának a helyreállítása és a megfelelő energiaszint biztosítása, mely előfordul, hogy már önmagában elég. Viszont ha az egészségügyi probléma eredete régebbi keletű, illetve a beteg állapota súlyosabb, a kezelések fokról fokra vezetnek el a gyógyuláshoz – ebben az esetben több mérésre és kezelésre lehet szükség.

Bejelentkezés

Koller Judit

 

Mérés, tanácsadás, konzultáció, pszichés problémák feltárása

Ára: 9.000 Ft

További kontroll,  konzultáció

Ára: 6.000Ft

Email: judit.koller@gmail.com

Telefon. 06 20 9584248