AMM

Alternatív Mozgás-Masszázs tanfolyam

Nem csak terapeuta vizsgára készülőknek

 

Fő mottónk:”Érezd jól magad” és ezt a jó érzést add tovább családodban, munkahelyeden, barátti körben…A gyakorlati órákon megtanulhatod a testen belüli energia fejlesztésének, keringetésének és alkalmazásásnak tudományát, a

 

Waitankung csikung

gyakorlatát, amely kiválóan alkalmazható a mindennapokban az egészséged megőrzésére, az egyensúlyod fenntartására, a jó közérzet megszerzésére.

A hat gyógyító hangot, a “hat titkos szótag” módszerét. A hangokat használhatjuk tudatosan arra is, hogy visszanyerjük vagy megőrizzük egészségünket.

8 brokát tekercs csikung

gyakorlatot, hogy jó kondícióban tartsuk testünket és lelkünket.

A test és lélek edzésének céljából a gyakorlatok egyaránt tartalmaznak Wai Dan és Nei Dan elemeket.

Jóga gyakorlatok

gerincterápiás alkalmazását, hogy hogyan tartsuk fitten, egészségesen gerincünket.

Pranajama (légzés)

gyakorlatokat, az úgynevezett életerő, vagyis a pránalégzés által történő felhalmozását és testben való áramlásának tudatos irányítását.

Az öt tibeti rítust

a fiatalság forrását, bár az ősi szellemi  gondolatvilágban gyökereznek, a rítusok egyszerű tornagyakorlatokként si végezhetők. A rítusok megfelelően előkészítik és segítik a meditáció iránt érdeklődőket.

Bevezetés a thai masszázs alapjaiba

amely az egyik legrégebbi, legnépszerűbb és leghatékonyabb keleti gyógymód szerte a világon. Szabaj szabáj, ne légy merev, érezd jól magad!” és ezt a jó érzést add át másoknak.

A tanfolyam díja: 60.000 Ft, alkalmanként: 10.000 Ft

Jelentkezés:

Koller Judit; judit.koller@gmail.com